SAP Partner Awards 2020


Dat SAP zeer grote waarde hecht aan hun partners bleek op 6 februari 2020 opnieuw. In een schitterende setting werden in de Kruitfabriek in Vilvoorde de SAP Partner Awards 2020 uitgereikt. Alle finalisten werden tijdens het gala in de schijnwerpers gezet. Dit jaar mochten we opnieuw, 3de keer op rij, de award ontvangen: SAP Partner of the Year mét Gold Status. 
In een prachtige speech werden wij bedankt voor de intensieve en succesvolle samenwerking met SAP in 2019 en voor de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd. Dit alles werd beloond met de SAP Award.  We zijn erg trots op deze SAP Business One Partner of the Year Award. Voor ons nogmaals de bevestiging dat succesvolle SAP-projecten en -transformaties, binnen tijd en budget bij onze klanten, enorm worden gewaardeerd. Bovendien wordt het vertrouwen van bedrijven in onze experts en consultants onderstreept.