Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Sym3 heeft zijn e-commerce module volledig herwerkt volgens deze filosophie. De webshop is gebouwd op de solide basis van SAP Business One en kan in enkele dagen on-line zijn. Dit en veel meer vindt u in onze toepassing:

  • Boomstructuur, artikeloverzicht, artikeldetail
  • Orderhistoriek, favoriete artikels, uw gegevens, upload van een bestelling via excel
  • BtoB en BtoC met Paypal en Ogone integratie
  • Alle gegevens komen rechtstreeks uit uw SAP Business One database. Geen dubbele ingave of fouten