CRM:

Er is een nieuwe CRM-module waar veel nieuwe functionaliteit in zit. In het Activity dashboard kunnen taken nu aan meerdere gebruikers worden toegewezen.


Prijzen:

U kunt nu de prijzen per eenheid definiëren. Teven kunt u ook een nieuwe prijshiërarchie per bedrijfspartner hanteren en heeft u de mogelijkheid om speciale prijzen aan te bieden tussen bepaalde datums.


Gegevens importeren:

U hoeft niet langer een DTW-expert te zijn om journaalboekingen, openingssaldo en serienummers in SAP te importeren.

RMA:

Dit is waar vele van u op zaten te wachten! Versie 9.3 stelt u in staat om retourdocumenten vooraf te sturen, overeengekomen hoeveelheden en prijzen in te voeren inclusief de redenen waarom goederen terugkomen alvorens ze teruggestuurd worden.

Projecten SAP:

heeft bij project management veel nieuwe tools toegevoegd. Er is een nieuw overzichtsscherm dat de gehele project structuur en een nieuw tijdschema rapport weergeeft. Er is ook een nieuwe facturatie wizard. Versie 9.3 biedt voor de gebruikers een uitgebreid overzicht van projecten! Naast het nieuwe projectmanagement dashboard kunnen gebruikers ook de projectoverzichten zien in de Gantt Chart functie. Het biedt de mogelijkheid om het gehele plaatje te zien om u vervolgens te verdiepen in de kleinere details.

Productieroutering:

Dit is een handige tool als u een lichte productievereiste hebt. Het biedt u de mogelijkheid om route stages toe te voegen aan de BOM’s en productieorders, zodat u de verschillende stadia van de productie makkelijker kunt plannen en beheren.